• Ocak 25, 2024

    Biraz resmi biraz günlük bir giyim tarzına sahip olmak, smart casual olarak adlandırılır. Konforu ve şıklığı ön plana alan bu tarz, klasik giyimin tahtını ele geçirmeye adaydır. Gün boyu ofiste yoğun bir tempoda çalışan erkekler, üzerlerindeki kıyafetlerin rahat olmasını ister.

    smart-casual
  • Ocak 23, 2024

    Sweatshirt, spor bir şıklık elde etmek isteyen erkeklerin vazgeçemediği ürünler arasında yer alır. Konforu ile de dikkat çeken bu kıyafet, günün her anında rahat etmenizi sağlar. Bu rahatlık nedeniyle ev giyiminde de sıklıkla sweatshirt tercih edilir. AVVA’nın seçkin sweatshirt koleksiyonunda her zevke hitap eden sweatshirt modelleri vardır.

    sweatshirt
  • Ocak 23, 2024

    Takım elbise, erkeklerin iş ortamında ve özel davetlerde sıklıkla tercih ettiği bir kıyafettir. Bu kıyafetler, erkekleri olduğundan daha fit gösterir. Aynı zamanda şıklığın yansıtılmasını sağlar. Erkeklerin takım elbise seçiminde yaptığı hatalar, kötü bir görüntünün ortaya çıkmasına yol açabilir. Bu nedenle aynı anda pek çok detaya dikkat ederek doğru kıyafeti seçebilirsiniz.

    takim-elbise
  • Ocak 23, 2024

    T-shirt’ler, asil sadeliği ve kullanışlı tasarımı ile giyim dünyasında kendine özgü bir yer kazanmıştır. Zaman ve mekânın ötesindeki bu parçalar, sınırsız kombinasyon olasılıkları sunarak her gardırobun vazgeçilmez bir elemanı olmuştur. İster sıcak yaz günlerinde serin bir rahatlık, ister soğuk kış gecelerinde katmanlı bir sıcaklık olsun, t-shirt’ler birçok duruma uyum sağlar.

    t-shirt
  • Ocak 23, 2024

    Yaz sıcaklarında erkek modasının kurtarıcısı, hafif ve nefes alabilen keten kumaştan üretilmiş kıyafetlerdir. Bu doğal ve çevre dostu kumaş, vücut sıcaklığını dengelerken aynı zamanda şıklığından ödün vermek istemeyenler için ideal bir seçimdir. Keten gömlekler, hem iş hem de casual kombinler için tercih edilirken, keten pantolonlar rahatlıklarıyla öne çıkıyor. Ayrıca, keten bermuda şortlar, plajda ya da yazlık tatillerde kullanım kolaylığı sağlar

    erkek-keten
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR