Erkek İlkbahar Giyim Rehberi

Erkek İlkbahar Giyim Rehberi

İlkbaharda soğuk havalar etkisini kaybederken sıcaklıklar da artar. Bu nedenle kıyafet seçimleri de değişir. Gardıroplarda bazı parçalar öne çıkarken bazıları da bir dahaki kışa kadar kullanılmaz. Bu mevsimde kıyafet seçimi yaparken artan sıcaklıklar göz önünde bulundurulmalıdır. Pamuklu kumaşlardan dikilen kıyafetler, ilkbaharda daha fazla öne çıkar. Gömlekler, hırkalar, pamuklu gömlekler ile tam bir ilkbahar şıklığı yakalanır.
Sweatshirt de ilkbahar ayında erkeklerin vazgeçilmez kıyafetleri arasındadır. Gün boyu kendini rahat hissetmek isteyen erkekler, rahat kesimlere yönelir. Standart kesim gömlekler, keten pantolonlar ve jeanler ile hem şık hem de rahat kombinler oluşturabilirsiniz. İlkbaharda smart casual bir şıklık yakalamak isteyenler, blazer ceketleri kullanabilir. Kazak, eşofman altı gibi kıyafetlerse hafta sonu şıklığı için uygundur.

İlkbahar Erkek Kombini Nasıl Yapılır?

Erkek ilkbahar kombinleri için AVVA’nın zengin koleksiyonundan parçalar seçebilirsiniz. Kış mevsiminin etkileri hala hissediliyorsa polar, sizin için iyi bir seçimdir. Yarım ve tam fermuarlı polarlar, yumuşacık dokusuyla sizi rahat ettirir. Aynı zamanda soğuklardan korunmanızı sağlar. Siyah, beyaz, haki ve lacivert gibi farklı renk seçenekleri arasından kendinize yakışan bir seçim yapabilirsiniz. Polarların içine basic tişört giyebilirsiniz.
İlkbahara girerken triko kazakların şıklığından da yararlanabilirsiniz. Dik, V, balıkçı ve polo yaka seçenekleri olan kazaklar, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Lacivert, antrasit, gri gibi farklı renklerdeki hırkalarla da özel bir kombin oluşturmanız mümkündür.
Pantolon seçimini jeanlerden yana yapabilirsiniz. Skinny fit, regular fit, carrot fit gibi farklı kesimlere sahip ürünler, şık bir görünüme sahiptir. Canvas, keten, chino ve jogger pantolonlar da ilkbahar için iyi bir seçimdir.

ilkbahar erkek kıyafet önerisi
erkeklere ilkbaharda kıyafet önerileri

İlkbaharda Sweatshirt Şıklığı

Erkek sweatshirt, ilkbaharın en gözde parçalarından biridir. Dik yaka, soft touch, oversize, kapüşonlu gibi farklı modeller, spor kombinlere ayrı bir hava katar. Kapüşonlu modellerde, şık baskılar yer alır. Bisiklet yaka modeller ise duruşuyla ve şık renkleriyle dikkat çeker. Sarı, kırmızı gibi farklı renklerde olan modeller, unisex olarak da kullanılabilir. Böylece partnerinizle uyumlu bir görüntü elde edersiniz.
Sweatshirt, eşofman altı ile iyi bir ikili oluşturur. Bunun yanı sıra jean pantolonla da sweatshirt giyebilirsiniz. Lacivert bir sweatshirt altına gri eşofman altı giyebilirsiniz. Sweatshirtü ve eşofman altını aynı renk olacak şekilde seçmeniz de mümkündür.

İlkbahar Mevsiminde Tercih Edilen Gömlek Kombinleri

AVVA, erkek gömlek çeşitlerinde çok sayıda seçenek sunar. Seersucker, Oxford, kadife, düz ekoseli gibi farklı yapılarda olan gömlekler, doğru kombinlendiğinde dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlar. Regular fit ve standart kesim gömleklerde; mavi, gri, siyah gibi renk seçenekleri vardır. Ofis şıklığı için en popüler renklerin başında beyaz ve açık mavi gelir. Birbirinden şık gömlekler, keten ya da takım elbise pantolonu ile beraber giyilebilir. Jogger pantolonlar da gömleklerin altında şık bir duruş sergiler.

 

ilkbahar yaz kıyafet önerileri
ince baharlık gömlekler AVVA

 

İlkbahar Kombinleri Nasıl Oluşturulur?

İlkbahar kombinlerini oluştururken erkek pantolon, gömlek, sweatshirt gibi parçaların yanı sıra aksesuarlara da dikkat edilmelidir. Aynı zamanda ayakkabı ve çorap seçimi de önemlidir. Gömlek ve takım elbise pantolonlarının altına bağcıklı ve bağcıksız klasik ayakkabılar giyilebilir. Spor kombinlerin altına şık bir sneaker ya da spor ayakkabı giyebilirsiniz. Pantolon modelinize göre soket ya da babet çorap seçeneklerinden uygun olanı seçmelisiniz.
Sweatshirtlerin üzerine şık bir spor şapka ile tarz bir görüntü oluşturursunuz. Sırt çantası ya da el çantası da hem spor hem de klasik kombinlere renk katar. AVVA, sunduğu çok sayıda kıyafet seçeneği ile kombin alternatiflerinizi artırır. Kendi tarzınıza göre uygun parçaları satın alarak kendinize özgü bir stil oluşturmanın ayrıcalığını yaşarsınız.

Etiketler: ilkbahar-giyim-önerileri
Şubat 06, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR