Sweatshirt Giyim Rehberi

Sweatshirt Giyim Rehberi AVVA

Sweatshirt, spor bir şıklık elde etmek isteyen erkeklerin vazgeçemediği ürünler arasında yer alır. Konforu ile de dikkat çeken bu kıyafet, günün her anında rahat etmenizi sağlar. Bu rahatlık nedeniyle ev giyiminde de sıklıkla sweatshirt tercih edilir. AVVA’nın seçkin sweatshirt koleksiyonunda her zevke hitap eden sweatshirt modelleri vardır. Sunulan seçenekler arasında dik yaka, soft touch, oversize ve bisiklet yaka yer alır. Kapüşonlu, baskılı, polar ve düz modeller de AVVA’nın özel koleksiyonunun çarpıcı parçalarındandır.
Kaliteli kumaş dokusuna sahip olan ürünlerde renk solması, tüylenme gibi problemler meydana gelmez. Zamansız bir şıklık sunan modeller, uzun yıllar son derece keyifli bir şekilde kullanılabilir. Doğru kombinleri yaptığınız takdirde her zaman şık görünmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Kombininizde yer alan diğer parçaları da AVVA koleksiyonundan seçebilirsiniz.

Erkek Sweatshirt Kombini Nasıl Yapılır?

Sweatshirt kombini yaparken belli detaylara dikkat etmelisiniz. Kombininizde yer alacak parçalardan biri şık bir jean olabilir. Ayrıca eşofman altı da giyebilirsiniz. Renk seçimleri doğru olduğu takdirde fit görünmeniz ve tarzınızı yansıtmanız mümkün olur. Erkek sweatshirt rengini koyu seçebilirsiniz. Pantolonda ise daha açık bir renk kullanma şansınız vardır. Tam tersi olacak şekilde bir kombin de meydana getirebilirsiniz.
Kombinlerinizi hazırlarken sweatshirt modeline doğru karar vermelisiniz. Bisiklet yaka modeller, spor sırasında giyilebilir. Spor yaparken rahat etmek için bu modelleri giyebilirsiniz. Açık hava sporları için kapüşonlu modeller daha idealdir. Örneğin yağmurlu bir havada yürürken kapüşonla kendinizi koruyabilirsiniz.
Tam fermuarlı bir model tercih ettiğiniz takdirde sweatshirti istediğiniz zaman kolayca çıkarma şansınız olur. Tam fermuarlı modelleri tişörtler ile kombinleyebilirsiniz. Seçenekler arasında balıkçı yaka modeller de vardır. Ayrıca polo yaka ürünler de her zaman şık görünmeniz için ideal bir seçenektir.

sweatshirt avva erkek
avva sweatshirt 2024

Sweatshirt ve Jean Pantolon Şıklığı

Jean pantolon, sweatshirt ile oldukça yakışır. Siyah, mavi, gri gibi farklı pantolon renkleri arasından sweatshirtünüze uygun olanı tercih edebilirsiniz. Koyu renkler, açık tonlar harika kombinler yaratmanız için size fırsat sunar. Modellerin renklerinin yanı sıra desenlerine de odaklanabilirsiniz. Desenli ürünler daha spor bir görüntü sergiler. Aynı zamanda özgün bir stil oluşturmak için de desenli bir sweatshirt satın alabilirsiniz.
Jean tercihinizi slim fit, regular fit, skinny fit ve carrot fit modellerinden yana yapabilirsiniz. Hangisini seçeceğinize karar verirken vücut tipinizi göz önünde bulundurmalısınız. Sweatshirt ve jean ikilisine şık bir ayakkabı eşlik etmelidir. Ayakkabı seçimini şık bir sneakerdan yana yapabilirsiniz. Son derece şık spor ayakkabılar ile de stilinizi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca kış mevsiminde botlar kombininizde yer alabilir.

Her Mevsiminde Tercih Edilen Sweatshirt Kombinleri

Sweatshirt, her mevsimde kullanıma uygundur. Sıcak havalarda mevsimlik sweatshirt giyebilirsiniz. Daha ince kumaş yapısına sahip modeller ile gün boyu rahat etmeniz mümkün olur. Mevsimlik sweatshirtlere jogger pantolonlar da eşlik edebilir. Şıklığınızı tamamlamak için AVVA’nın zengin aksesuar koleksiyonuna yönelebilirsiniz. Şık bir şapka, sweatshirt ile çok özel bir duruş sergiler. Aynı zamanda soğuk havalarda bere de iyi bir aksesuar seçimidir. Tercih edebileceğiniz bir diğer aksesuar ise şık şallardır.
Soğuk mevsimlerde montunuzu sweatshirt ile beraber giymelisiniz. Mavi, kırmızı, sarı, beyaz gibi farklı renk seçenekleri sunan montlar, sportifliğinizi tamamlar. Sweatshirtler, özellikle kendini her ortamda rahat hissetmek isteyen erkeklerin favori parçasıdır. Gardırobunuzda farklı renk ve desenlerde sweatshirtler bulundurarak her zaman rahatlığı hissedebilirsiniz. AVVA’nın seçkin sweatshirt modelleri arasından kendi tarzınıza hitap eden seçeneği kolayca bulabilirsiniz.

 

kırmızı sweatshirt AVVA 2024
Etiketler: sweatshirt
Ocak 23, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR