• Ocak 22, 2024

    Şortlar ve kapri pantolonlar, doğru eşleştirmelerle hem günlük yaşamda hem de özel etkinliklerde tercih edilebilir. Hem spor hem de klasik bir görünüm yakalamak isteyenlerin ilk tercihi olan bu giysiler, gardırobunuzun yaz aylarında vazgeçilmez parçalarıdır.

    şort-kapri
  • Ocak 22, 2024

    Erkek şıklığının vazgeçilmezi olan AVVA, sizlere birbirinden kaliteli çanta modelleri sunar. Modunuza uygun bir AVVA çanta, gününüzü daha konforlu bir hale getirir.

    erkek-canta
  • Ocak 22, 2024

    Vücudunuzun tüm ağırlığını çeken ayaklarınızı rahat ettirmenin yolu doğru ayakkabı seçiminden geçer. Doğru ayakkabı seçimi yapmak, konforunuz için de son derece önemlidir. AVVA’nın seçkin ayakkabı modelleri sayesinde konforunuzu her an koruyabilirsiniz.

    ayakkabi
  • Ocak 22, 2024

    Chino pantolon, kurtarıcı bir parça olarak değerlendirilebilir. Rahat yapısı, şık görüntüsü ile pek çok kişi bu modeli tercih eder. Chino pantolon modelleri günlük olarak kullanılabileceği gibi davetlerde de giyilebilir.

    chino-pantolon
  • Ocak 22, 2024

    Balıkçı yaka kazaklar, günlük giyimin vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Bir hafta sonu gezisinde ya da ofis ortamında, bu kazaklar size şıklığıyla eşlik eder. Onları daha şık hale getirmek için doğru kombin parçalarını seçmeye dikkat etmelisiniz.

    erkek-kazak
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR