Chino Pantolon İle 3 Farklı Kombin Önerileri

Chino Pantolon ile 3 Farklı Kombin

Chino pantolon, kurtarıcı bir parça olarak değerlendirilebilir. Rahat yapısı, şık görüntüsü ile pek çok kişi bu modeli tercih eder. Chino pantolon modelleri günlük olarak kullanılabileceği gibi davetlerde de giyilebilir. Fitilli dokuma kumaş ile tasarlanan pantolonlar özellikle yaz aylarında tercih edilir. AVVA, erkek chino pantolon modellerinde geniş renk alternatifleri sunar. Aynı zamanda hem klasik hem de spor tarza hitap eden modeller vardır. Chino pantolonlar ile çok özel kombinler oluşturabilirsiniz. Bu kombinlerin şıklığını çok özel aksesuarlarla artırma şansınız da vardır. Şık bir çanta, şapka ya da gözlük ile kombininizi hareketlendirmeniz mümkündür. Chino pantolon kombinlerinde polo yaka tişört kullanabilirsiniz. Ayrıca gömlek, blazer ceket, fermuarlı hırka da kombin oluşturabileceğiniz parçalar arasındadır.

Chino Pantolon ve Polo Yaka Tişört Kombini

Erkek pantolon modellerinde popülerliği her geçen gün artan chinolar, polo yaka tişört ile kombinlenebilir. Siyah pantolon üzerine beyaz, mavi polo yaka tişört giyilebilir. Siyah polo yaka tişört ise gri pantolonlarla beraber giyilebilir. Polo yaka tişörtler, rahat yapısıyla ve şık duruşuyla dikkat çeker. Spor bir kombin oluşturmak için bu kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Beyaz chino pantolon giydiyseniz tişört rengi; açık mavi, sarı, vizon olabilir. Ayrıca kırmızı, siyah ve açık pembe de tercih edebileceğiniz renkler arasındadır. Pantolon rengi siyahsa tişört rengi seçiminde özgür hareket edebilirsiniz. Çünkü siyah, birçok renk ile uyumludur.

Chino Pantolon Kombini
Chino Pantolon İle Siyah Kombin

Lacivert Chino Pantolon Kombini

Lacivert chino pantolon kombini oluşturmak için farklı renklerde olan tişörtleri tercih edebilirsiniz. Tişörtlerin yanı sıra gömlek ve blazer ceket de kombinde yer alabilir. Lacivert chino pantolon üzerine lacivert ceket ve beyaz tişört giyebilirsiniz. Gri, pembe gibi farklı renkler de tercih edilebilir. Gri bir gömlek ile lacivert chino pantolonu kombinleyebilirsiniz. Açık mavi de gömlek rengi olarak iyi bir seçenek olabilir. Lacivert chino pantolon altına beyaz ya da farklı renklerde sneaker giyebilirsiniz. Pantolon modeline göre klasik ayakkabıları da tercih etmeniz mümkündür. Kombininize çeşitli aksesuarlar da ekleyebilirsiniz. AVVA’nın el çantaları, şık bir aksesuar seçeneğidir. Kemer, şapka gibi aksesuarları da kombinlerinizle beraber kullanabilirsiniz.

Gri Chino Pantolon İle Yapılacak Kombinler

Gri chino pantolon, en fazla tercih edilen modeller arasındadır. AVVA’nın gri ekose desenli chino pantolon modelleri vardır. Modellerin yan kısımlarında cepler yer alır. Önden düğmeli modeller, dar kesimdir. AVVA tarafından sunulan modellerden biri de 360 derece esnek yapıda olan pantolonlardır. Beli lastikli olan bu modeller, konforlu bir kullanım olanağı sunar. Gri renk pantolonun üzerine siyah gömlek giyebilirsiniz. Aynı zamanda çizgili ve ekose desenli gömlekler de gri pantolona yakışacak parçalardır. Gri blazer ceket ve beyaz tişört ile özel bir kombin oluşturulabilir. Soğuk havalarda gri chino pantolonu, triko kazaklarla kombinleyebilirsiniz. Bisiklet, balıkçı, V yaka kazaklarda pek çok renk seçeneği vardır. Siyah, vizon, bordo ve beyaz kazak, gri chino pantolon üzerinde şık bir duruş sergiler. Yelek, mont, hırka gibi kıyafetler de gri chino pantolonun yanına yakışacak kıyafet seçenekleridir. Gri chino pantolon, aksesuar kullanımı ile ayrı bir havaya bürünür. Gri pantolonla beraber siyah bir el çantası kullanabilirsiniz. Aynı zamanda siyah bir şapka da şık bir aksesuar seçeneğidir. Kendi tarzınıza göre uygun bir aksesuar seçebilirsiniz.

 

Chino Pantolon Kombini AVVA
Etiketler: chino-pantolon
Ocak 22, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR