Kış Kombinlerinize Yön Verecek Giyim Önerileri

Kış Kombinleri Önerileri

Kış aylarında kombin oluşturmak için çok fazla seçenek vardır. Kazak, hırka, ceket, yelek, mont ve kabanlar ile uyumlu bir görüntü elde edebilirsiniz. Ofis giyiminde öne çıkan parçalar ile günlük kombinler, birbirinden farklıdır. Ortama uygun bir şekilde giyinmek kadar modunuza uygun bir tarz oluşturmak da önemlidir. Erkek kış kombinlerinde aksesuarların da ayrı bir yeri vardır. Şık aksesuarlar, kombinlere ayrı bir hava katar. Böylece bütüncül bir şıklık, kolay bir şekilde sağlanır.
Kışın soğuk havaların etkisiyle üst giyimde birden fazla parça kullanabilirsiniz. Gömlek üzerine kazak ya da yelek giyebilir; bir hırka ile gömleğinizin şıklığına vurgu yapabilirsiniz. Soğuk havalar, kumaş türlerini de daha önemli hale getirir. Polar, kadife, süet gibi kumaşlardan tasarlanan modeller, kış aylarının gözdesi konumundadır. AVVA, kış kombinlerinizi çarpıcı hale getirecek seçenekler sunar.

Ofis Şıklığı & Erkek Ofis Giyim Önerileri

Şık ve rahat giyim ürünlerini tercih etmek, ofis rutininde son derece önemlidir. Ofis giyiminde ön plana çıkan kıyafetlerden biri gömleklerdir. Kış için kadife, örme ve pamuklu kumaş türlerinden üretilen gömlek modelleri tercih edilebilir. Ofisinizin sıcaklık seviyesine göre birbirinden şık ceketleri de tercih etmeniz mümkündür. Takım elbise ceketlerinde, şık blazer modellerde mono ve sivri yaka seçenekleri vardır.
Kışlık kombinler oluşturmak için şık bir kazak da tercih edebilirsiniz. Geniş bir renk skalasına sahip olan kazaklar, kumaş pantolonların ve kot pantolonların üzerine giyilebilir. Bisiklet ve V yaka kazakların göğüs kısmında bulunan branding nakışı, şık bir görüntü sergiler. Tüylenme yapmayan kazak modelleri, ilk günkü kalitesini her zaman korur. Böylece zamansız bir şıklık elde edersiniz.

kış kombin önerileri AVVA
Kış erkek kombin AVVA

Hafta Sonu Kombinleri

AVVA erkek giyim ürünleri ile şık hafta sonu kombinleri oluşturabilirsiniz. Yoğun bir iş temposunun yorgunluğunu, şık ve rahat hafta sonu kombinleri ile atmanız mümkündür. Kış aylarında gezmeye doyamayanlar, mont ve kabanlarla kendine özgü bir stil oluşturabilir. Şişme, denim ve pelüş montlar, jean pantolonlarla iyi bir ikili oluşturur. Su itme ve rüzgâr geçirmeme gibi özelliklere sahip ürünler, konforlu bir kullanım olanağı sunar. Hafta sonunu tamamen spor kıyafetlerle de geçirebilirsiniz. Şık bir sweatshirt, eşofman altı ve yelek ile dolaşırken rahatlığı her anlamda hissetmeniz mümkün olur.

Smart Casual Kombinler

Smart casual giyim tarzını benimseyenler, blazer ceketleri gardırobundan eksik etmemelidir. Hırka, kazak ve gömlekler de smart casual giyim tarzının vazgeçilmezleri arasındadır. Özellikle polo yaka kazaklarla biraz spor biraz da klasik bir görüntüye kavuşursunuz. Bunun dışında V yaka, bisiklet ve balıkçı yaka seçenekleri vardır. Yüz yapınıza göre uygun yaka seçeneğini belirleyebilirsiniz. Şık bir şal da smart casual kombininize eşlik edebilir. Ayrıca kasketli şapka da bu tarza uygundur.

 

kış mevsiminde ne giyilir AVVA
kış giyim erkek avva

 

Şık Tasarım Özel Davet Kombin Önerileri

Kış aylarında davetlere giderken takım elbiselerinizi giymelisiniz. Smart casual dress code olan yerlerde kazak, gömlek ve pantolon tercih edebilirsiniz. Davetlerde olmazsa olmaz aksesuarlar da vardır. Bunlardan biri kravattır. Şık bir yaka iğnesi ve kemer de kullanacağınız aksesuarlar arasında yer alabilir. Arkadaş buluşmalarında, ev partilerinde sweatshirtler son derece ideal bir seçenektir. Sweatshirt üzerine bir de şapkanın şıklığını ekleyebilirsiniz.
AVVA hem davetlere hem de günlük kullanıma yakışacak birçok kıyafet seçeneği sunar. Tüm kıyafetlerde geniş bir renk skalası vardır. Zıt ya da benzer tonlar ile kombinlerinizi hazırlayabilirsiniz. Davetlerin yıldızı olmak ya da günlük tarzınızla adınızdan söz ettirmek için AVVA ayrıcalığına güvenebilirsiniz.

Etiketler: kis-kombini
Şubat 06, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR