Erkek Jogger Pantolon Kombin Önerileri

Erkek Jogger Pantolon

Jogger pantolon, kendini her zaman şık hissetmek isteyen erkekler için uygun bir seçimdir. Hem spor hem de klasik tarzlara hitap eden bu ürünler, farklı kesimlere ve renklere sahiptir. Sabah ofisine doğru yola çıkan ya da spor salonuna doğru yola koyulan bir erkeğin üzerinde bu modelleri görebilirsiniz.
Jogger modellerin bel, paça yapıları arasındaki farklılıklar, pantolonun nasıl bir kombine hitap ettiğini gösterir. Ayrıca erkek jogger pantolonların her mevsime uygun kumaş türleri de vardır. Geniş kombin seçenekleri sunan bu kıyafetler, günün her anına uygundur. Farklı aksesuarlarla kombinleyerek pantolonunuzu daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Jogger Pantolon Üstüne Ne Giyilir?

Jogger pantolon modeli klasik ise kombinde yer alan diğer parçalar; gömlek, yelek, kazak ve ceket olabilir. Spor bir modelin üzerine basic ya da oversize tişört iyi bir seçimdir. Ayrıca sweatshirt, polar ve polo tişörtle de çok şık bir görüntüye kavuşabilirsiniz.
AVVA’nın zengin koleksiyonunda aradığınız tüm parçaları bulmanız mümkündür. Yüksek kaliteli kumaş dokusuna sahip olan modellerde çok fazla renk alternatifi vardır. Klasik bir erkek jogger pantolon üzerine hâkim yaka gömlek tercih edilebilir. Mevsimlerden yazsa kısa; kışsa uzun kollu bir gömlek giyebilirsiniz. Gömleği pantolonun üzerine bırakabilir ya da içine saklayarak fit bir görüntü elde edebilirsiniz. Dar ya da standart kesim kazaklar, pantolonun üzerinde şık durur. Bol bir sweatshirt, üzerine giyilecek bir mont ya da yelek de tarzınızı yansıtmanız açısından iyi bir seçimdir.

AVVA Siyah Jogger Pantolon
Jogger Gri Pantolon AVVA

Jogger Pantolona Uyumlu Ayakkabı Seçimi Nasıl Yapılır?

Jogger pantolon kombinleri genellikle sneaker ile tamamlanır. Pantolon rengine uygun bir sneaker, şıklığı ve kaliteli duruşuyla göz doldurur. AVVA’nın %100 deri sneakerlarını kombininiz için tercih edebilirsiniz. Beyaz bir sneaker, lacivert jogger modellerinin altına giymek için uygundur. Açık renkli pantolonlar içinse koyu renk ayakkabılar idealdir. Zıtlıkların birbiriyle olan uyumlu görüntüsü, göz doldurur. Pantolonunuzla aynı renklerde ya da yakın tonlarda olan bir ayakkabı da size hitap edebilir.
Günlük spor ayakkabılar, hoş desenleri ve taşıdığı renkler ile dikkat çeker. Spor bir jogger pantolon giymeniz halinde bu tür bir ayakkabıyla şıklığı yakalayabilirsiniz. Esnek tabanı olan spor ayakkabılar, gün boyu rahat etmenizi sağlar.

Erkek Jogger Pantolon Seçimi Yaparken Dikkat Edilecek Noktalar

Erkek jogger pantolon seçimi yaparken ilk olarak kendinize hitap eden tarzı belirlemelisiniz. Bu pantolon modelleri, smart casual bir şıklık oluşturmak için de uygundur. Renk kombini, dikkat etmeniz gereken detayların başında yer alır. Tonsürton bir şıklık tercih edebilirsiniz. Yakın tonlar, pantolonuzun cazibesini artırır. Ayrılmaz ikili olan renklerle de şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Siyah-beyaz, kırmızı-beyaz, mavi-bej gibi renkler uyumlu bir görüntü sergiler.
Jogger pantolonlar, vücudunuza tam olarak oturmalıdır. Belden paçaya doğru daralan modellerde paçalar biraz kısa kalır. Bu nedenle çorap seçimi de önemlidir. Babet ve sneaker çorap seçenekleri, pantolonunuzun altında şık bir duruş sergiler.
Kombininizi nasıl bir çantayla tamamladığınız da önemlidir. Kombininize eşlik edecek bir sırt ya da el çantası kullanabilirsiniz. Spor bir şapka, bere, saat gibi aksesuarlar da jogger modellerini tamamlar. Vücut tipinize uygun bir model seçmek ve doğru bedeni belirlemek son derece önemlidir. Böylece her zaman tarz bir görünüme sahip olursunuz. Her ortama uygun bir şıklık için birden fazla model satın almalısınız. AVVA’nın şık jogger pantolonlarını satın almak için hemen sepetinizi doldurmaya başlayabilirsiniz. Gardırobunuzda hemen yer açın ve jogger şıklığını vakit kaybetmeden yaşayın!

 

AVVA Erkek Jogger
Etiketler: jogger
Ocak 25, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR