2024 Mont Modelleri Rehberi

2024 Mont Modelleri

Erkek mont modelleri, şıklığın önemli bir tamamlayıcısıdır. Bu şıklığı size her anlamda hissettiren marka ise AVVA’dır. Markanın seçkin mont modelleri, her sezona damga vurmayı başarır.
2024 yılı için birbirinden özel seçenekler sunan marka, şıklığın yanı sıra konfora da önem verir. Konfor sunan modeller arasında her zevke hitap eden seçenekler vardır. 2024 yılında şişme mont çeşitleri her zamanki gibi ön plandadır. Farklı renk ve tasarımları ile dikkat çeken montlar ile son derece özel kombinler oluşturulabilir. Renk seçenekleri arasından tarzınızı yansıtan bir seçim yapabilirsiniz.
Şişme montların yanı sıra klasik tarza hitap eden seçenekler de vardır. Ayrıca pelüş kumaş dokusuna sahip olan modeller de 2024 modasında gözde bir seçenektir. Hangi modeli satın alacağınıza, giydiğiniz diğer kıyafetlere göre karar verebilirsiniz.

Mont Seçimi Yaparken Dikkat Edilecek Noktalar

Mont seçerken ürün görünümüne ve özelliklerine dikkat etmelisiniz. Renk, kesim, uzunluk gibi detaylar oldukça önemlidir. Ayrıca soğuklardan korunmanız için de montun belli özelliklere sahip olması gerekir. İnce ve mevsimlik yapıda ürünler olduğu gibi kar montu olarak tabir edilen modeller de vardır.
AVVA tarafından sunulan modellerde su itme özelliği bulunur. Aynı zamanda modeller, rüzgâr geçirmeme özelliğine de sahiptir. Nefes alan kumaş dokusu ve hafif yapısı da AVVA ürünlerinin özellikleri arasında yer alır. Bazı modellerde kaz tüyü dolgusu bulunur. Kaz tüyü mont modelleri, -20 dereceye kadar soğuktan koruma özelliğine sahiptir. Montunuzun bu özelliklere sahip olması halinde dışarıda geçirdiğiniz vakit daha konforlu hale gelir. Seçiminizi yaparken renk seçeneklerini de incelemelisiniz. Günlük olarak en sık kullandığınız renklere göre kararınızı verebilirsiniz. Sarı, kırmızı, yeşil, gri gibi farklı renk seçenekleri arasından seçim yapılabilir. Parlak mavi ve haki gibi alternatifler de vardır.

2024 avva mont modeli
Beyaz Mont 2024 Avva

Şık Mont Kombini Nasıl Yapılır?

Şık bir mont kombini yapmak için AVVA koleksiyonundan seçkin parçaları tercih edebilirsiniz. Mevsim geçişlerinde tişört üzerine mont giyebilirsiniz. Sonbahar ve kış aylarında sweatshirt ve kazak üzerine şık bir mont giyilebilir. Spor yapıdaki şişme montların altına jean ya da eşofman altı uygundur. Klasik bir model ise takım elbiselerin üzerinde iyi bir duruş sergiler.
Şık bir kombini aksesuarlar ile zenginleştirebilirsiniz. El çantası ya da sırt çantası, montunuzun şıklığına şıklık katar. Şal, şapka gibi parçalarla da çok özel bir görüntü oluşturabilirsiniz. Soğuk havalar bere kullanmanız da mümkündür. Haki, açık mavi, vizon gibi bere renkleri arasından diğer kıyafetlerinize göre seçim yapabilirsiniz. Spor ve klasik giyim tarzınıza göre farklı kombin seçenekleri vardır. Spor bir tarzı olanlar, kombinlerini şişme montlar ile oluşturabilir. Ayrıca spor bir şıklık için denim mont da uygun bir seçenektir. Smart casual bir tarz oluşturmak isteyenler, dik yaka ve süet görünümlü modellere yönelebilir. Mont kombini oluştururken ayakkabı seçimi de önemlidir. Spor montların altına şık görünümlü bir sneaker giymeniz mümkündür. Klasik ayakkabılar da montun tarzına uygun olması halinde tercih edilebilir.

Mont Kombininde Renk Uyumu Nasıl Sağlanır?

Kaban ve mont kombininde analog renk uyumu sağlayabilirsiniz. Böylece mavi ve yeşil gibi yakın renkler ile özel bir görüntü meydana getirmek mümkün olur. Zıt renkler kullanılarak da şahane kombinler oluşturulabilir. Monokrom renk kombini ise aynı rengin farklı tonları ile yapılır. Örneğin, mavi bir montun altında siyah, lacivert pantolon kullanılabilir. Şapka renginizi montunuzla, ayakkabınızla aynı olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bere için de aynı yöntemi izlemeniz mümkündür. AVVA mont koleksiyonunda ilgi çekici kombinler oluşturabileceğiniz zengin renk seçenekleri vardır. Farklı renklere sahip modelleri aynı anda satın alarak kombin seçeneklerinizi artırabilirsiniz.

 

2024 Şişme Mont
Etiketler: mont-modelleri
Ocak 22, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR